Metaalbewerking in Dongen

Metaalbewerking in Dongen

Bij Zador werken we nauw samen met onze klanten om hun ideeën te realiseren. Onze ingenieurs zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van metaalproducten die niet alleen voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten, maar ook geoptimaliseerd zijn voor efficiënte productie. Onze jarenlange ervaring in de metaalindustrie en onze hoogwaardige kennis en vaardigheden op het gebied van metaalbewerking en lichte constructies staan garant voor de beste oplossingen voor elke toepassing. Of het nu gaat om de energiesector, infrasector, financiële sector, maritieme sector, petrochemie, zorgsector, interieur of de retail.

Na de goedkeuring van het ontwerp en prototypes, begint de productiefase in onze metaalbewerkingsfaciliteit. Ons uitgebreide machinepark in Dordrecht omvat geavanceerde apparatuur zoals een poedercoatstraat en diverse lasersnijmachines. Onze CNC-gestuurde machines en de effectieve CAD-CAM-methode zorgen voor precisiewerk en een hoogwaardige afwerking met eventueel poedercoating. Hierdoor zijn jouw producten van de beste kwaliteit. Doordat Zador alle faciliteiten onder één dak heeft, kunnen we een snelle en efficiënte metaalproductie garanderen. Van het lasersnijden van plaatmateriaal, buis en koker tot poedercoaten in diverse RAL-kleuren, alles gebeurt onder strikt toezicht van onze vakmensen.


Elk gefabriceerd product wordt zorgvuldig geassembleerd en verpakt voor transport, waardoor het direct klaar is voor levering aan onze klanten. Dit maakt Zador de ideale partner voor metaalbewerking in de regio Dongen, die klaar staat om elk project van concept tot realisatie te brengen. Onze ervaren specialisten zijn altijd bereid om samen met u uw wensen te bespreken en u te helpen bij het realiseren van uw unieke project. U kunt hiervoor altijd contact opnemen.

Waar kunnen wij jou mee helpen?