2 belangrijke voordelen van RVS

13 februari 2019

Goed te verwerken, goed op maat te maken voor diverse sectoren en geschikt voor allerlei toepassingen. Dat is in een notendop wat RVS als materiaal is. In dit artikel vertellen wij u graag wat meer over RVS, de 2 belangrijke voordelen van RVS en over ons werk: metaalbewerking.

1. RVS is geschikt voor allerlei toepassingen

Wij van Zador zijn al ruim 70 jaar actief in de metaalbewerking. Begonnen als een afvalbakkenproducent en uitgegroeid tot een totaalaanbieder in de metaalbewerking met de focus op projectmatig en hoogwaardig werk. Van kleine tot middelgrote series. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het werken met RVS voor allerlei toepassingen. U kunt hierbij denken aan tanksystemen, RVS betaalsystemen (ook voor tankstations), complete RVS keukens, winkelrekken en displays én toegangszuilen. En dat is precies een van de vele belangrijke voordelen van RVS; het is geschikt voor allerlei toepassingen, in zowel de binnen- als buitenlucht.

Voor iedere toepassing is een andere aanpak nodig, maar met onze verschillende machines (lasersnijmachine en lintzaagmachine) kunnen wij grote oplages aan. Onze doorlooptijden zijn kort en kwaliteit is gegarandeerd. Het maakt daarbij niet uit hoe groot de omvang van uw product is. Dankzij onze jarenlange ervaring en een team van specialisten dat voor u klaar staat, weten wij precies hoe wij uw wensen kunnen verwerken in een passende oplossing.

2. Goed te verwerken en goed op maat te maken voor diverse sectoren

Een ander belangrijk voordeel is dat RVS op maat te maken is voor diverse sectoren. U kunt hierbij denken aan de:

  • Energiesector;
  • Financiële sector;
  • Infrasector;
  • Maritieme sector;
  • Petrochemie;
  • Reclame en display;
  • Watermanagement;
  • Winkelinrichting;
  • Zorgsector;
  • Openbare ruimte.

Zoals gezegd, is RVS goed te verwerken en kan het worden toegepast voor elk product, voorwerp of object, waardoor er in vele sectoren en branches gebruik wordt gemaakt van dit materiaal. Wij van Zador leveren halffabricaten en eindproducten (met bewerkt metaal) aan bovengenoemde sectoren. Dat doen wij volgens de zogenaamde CAD-CAM methode – in onze metaalwarenfabriek beschikken wij over CNC gestuurde machines – waardoor de productie op een efficiënte en betrouwbare manier verloopt. Wij ontwerpen en ontwikkelen alle producten zó dat wij kunnen voldoen aan uw verwachtingen.

Bent u geïnteresseerd geraakt en heeft u specifieke wensen voor producten in een bepaalde sector? U kunt bij ons altijd terecht! Ook wanneer u liever eerst de mogelijkheden wenst te bespreken. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder.