3 manieren van staalbewerking voor in de winkel

19 december 2016

Vandaag de dag zijn er talloze manieren om uw winkelpand stijlvol en innovatief in te richten. Zo zien we het gebruik van glas op steeds meer manieren terugkomen. Daarnaast kiezen veel winkels voor een milieuvriendelijke stijl door gebruik te maken van planten en andersoortige begroeiing. Een andere originele manier om het interieur van uw winkelpand een bijzondere uitstraling te bezorgen, is met het gebruik van staalbewerking. Hoe u dit doet? Dat laten we zien in dit artikel.

Staalbewerking ter decoratie

Staalbewerking is uitstekend te gebruiken voor decoratieve doeleinden zoals hieronder in de afbeelding is te zien. Afbakeningen kunnen eenvoudig gevormd worden in een zelf gekozen patroon en grootte. Zo bepaalt u zelf wat er overblijft van het zicht dat u heeft. Bij Zador plaatsen wij niet alleen het staal maar beschikken we ook over een eigen ontwerp- en productieafdeling. Op die manier kunnen wij altijd, in samenspraak met u, zorgen voor een ontwerp die geheel aansluit op uw wensen en behoeften. Ideeën kunnen altijd vertaald worden naar een praktisch en stijlvol geheel, waardoor u verzekerd bent van het beste resultaat.

winkelinrichting van staal

Staal in de vorm van winkelaankleding en winkelinrichting

Behalve grove decoratie in de vorm van een scheidingswand, kunt u staalbewerking ook prima terug laten komen in de winkelinrichting en aankleding van uw winkel. Denk hierbij aan staalbewerking in de vorm van opslagrekken. Naast de stevigheid die staalbewerking biedt, houdt u uw ruimtes open en transparant. Klanten stellen dit vaak zeer op prijs! Ook in de vorm van aankleding komt staalbewerking steeds vaker terug. Veel kunstenaars en ontwerpers hebben kennis gemaakt met de elegantie van staal. Hierdoor komt het steeds vaker terug in diverse soorten aankleding, die zorgen voor sfeer in de winkel.

staalbewerking voor in de winkel

Staalbewerking voor meubels

Tot slot worden bewerkte vormen van staal steeds vaker zichtbaar in het meubilair van verschillende winkels en bedrijven. Bent u op zoek naar barkrukken, stoelen of tafels voor bijvoorbeeld een koffiehoek? Wellicht dat stalen meubelen dan dé oplossing zijn en een juiste toevoeging bieden aan de rest van het interieur.

staal in meubels

Benieuwd naar de mogelijkheden van staalbewerking voor uw winkel? Dan bent u bij Zador aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van staalbewerking en toepassingen hiervan. Indien u nog vragen heeft of graag meer informatie wilt hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!