3 toepassingen van RVS zuilen

19 mei 2016

U krijgt dagelijks te maken met RVS zuilen, ookal heeft u het misschien niet eens door. Denk eens aan reclamezuilen of de toegangszuilen bij een parkeergarage. Wat we ook steeds vaker zien in het straatbeeld zijn RVS zuilen voor oplaadpalen. Waarom veel bedrijven kiezen om dit soort oplossingen te laten ontwerpen van RVS? De strakke én professionele uitstraling speelt daarbij een grote rol. Maar ook het feit dat RVS zuilen over het algemeen onderhoudsvrij zijn. Met RVS op maat is eigenlijk alles mogelijk. In dit artikel geven we een aantal interessante voorbeelden van RVS zuilen.

RVS zuilen voor betaalsystemen

Een andere recente ontwikkeling is het betaalloos pinnen. We kenden natuurlijk al wat langer het betalen met een pinpas, maar zelfs dat is eenvoudiger gemaakt. Doordat het pinnen steeds gebruiksvriendelijker is, verdwijnen kassa’s. Ook wordt er vaker gebruik gemaakt van betalingspasjes in kantines van bedrijven. Het digitaliseren van de kassa’s zorgt ervoor dat er alleen nog een scherm nodig is. Voor een nette afwerking van deze kassa wordt er veel gekozen voor een aluminium zuil. Vrij in onderhoud, eenvoudig te monteren en eventueel te demonteren.

rvs zuil betaalsysteem

RVS zuilen voor signing

Veel bedrijven of bedrijventerreinen hebben bewegwijzering om aan te tonen dat zij of meerdere bedrijven op een locatie zijn gevestigd. Het is de eerste aanblik van een bedrijf, voordat klanten binnenstappen. Bovendien is het soms op industrietreinnen niet altijd even makkelijk om het juiste bedrijf te vinden. Met RVS zuilen kun je dit prima oplossen. Deze lichtegwicht en vrijwel onderhoudsvrije oplossing zorgt ervoor uw bedrijf prominent in beeld is. Of wanneer er meerdere bedrijven gevestigd zijn, dat iedereen een plek op de zuil krijgt. Met slimme systemen zijn zuilen zelfs zo te ontwerpen, dat het toevoegen van nieuwe bedrijfslogo’s eenvoudig gerealiseerd wordt.

Lees het artikel over RVS signing

rvs reclamebord op hout

RVS zuilen als oplaadpalen

We noemden het in de introductie al. De komst van elektrische auto’s zorgt ervoor dat er steeds meer vraag is naar laadpalen. Zowel op openbare plekken als bij mensen thuis, of voor de deur. Ook hier bieden RVS zuilen uitkomst. Zo hebben we recent voor Fastned een adapterpaal voor Tesla’s in productie genomen.

tesla-laadpalen-fastned

Meer informatie over maatwerk RVS zuilen?

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden met RVS letterlijk eindeloos. Ons team van specialisten vertelt u hier graag meer over. Neem daarvoor gerust contact met ons op!