3 voordelen van RVS vrachtwagenkisten

07 december 2017

Bij een vrachtwagen is de ruimte beperkt. Bovendien kunnen de toepassingen van het werk van de chauffeur soms de nodige hulpmiddelen vragen. Maar ook veiligheidsproducten als een brandblusser hebben een plekje nodig binnen de wagen. Hoe zorgt u er voor dat alle benodigdheden op een veilige en geordende manier een plek krijgen op de vrachtwagen? RVS vrachtwagenkisten van Zador zijn dé oplossing. Wij geven u drie voordelen van het gebruik van RVS vrachtwagenkisten.

1. Opgeruimd staat netjes

De ruimte in een vrachtwagen is beperkt. Een RVS vrachtwagenkist van Zador kan gebruikt worden als toolbox. Deze kan voor diverse doeleinden worden gebruikt; denk aan het opbergen van gereedschap of ander werkmateriaal. Het is zaak dat alle tools die nodig zijn voor het werk zo zijn opgeborgen dat ze makkelijk en snel te vinden zijn. Enige orde en een opbergsysteem zijn dan ook zeer belangrijk. Een RVS opbergkist kan daarvoor zorgen. Deze kan voor diverse toepassingen gemaakt worden en gemonteerd worden op of in de vrachtwagen. Uw materialen zijn opgeruimd en makkelijk vindbaar. Bovendien zorgt de RVS toolbox op de truck voor voldoende bescherming voor de inhoud. Zelfs achter het cabinedeel is de inhoud goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

toolbox vrachtwagen

2. Ruimte creëren

De RVS vrachtwagenkisten leveren flink wat ruimte op in de beperkte ruimte van de vrachtwagen. Door goed te kijken naar de wensen van de gebruiker en de beschikbare ruimte, is het mogelijk om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de ruimte in de vrachtwagen. Omdat de opbergkisten ook hoger geplaatst kunnen worden is niet alleen het vloeroppervlak van de laadruimte beschikbaar maar ook de wanden en delen van de buitenkant van de cabine. Het materiaal, de te maken indeling en de afwerking zorgen voor de oplossing bij het creëren van extra ruimte en de gewenste bescherming.

3. Op maat gemaakt

RVS opbergkisten worden door Zador op maat gemaakt. Dankzij het maatwerk kunnen de kisten op verschillende plekken worden geplaatst. Denk hierbij aan de volledige lengte van de vrachtwagen of achter de oplegger. Ook voor het interieur van de truck is het mogelijk om RVS vrachtwagenkisten te maken. Het is maar net waar u de kisten voor wilt gebruiken en wat de vrachtwagen qua plek en ruimte te bieden heeft. In overleg met u bekijken wij de ruimtemogelijkheden van uw vrachtwagen. Vervolgens maakt onze ontwerpafdeling een schets voor een ontwerp. Vervolgens wordt de RVS kist daadwerkelijk op maat gemaakt en bent u al snel voorzien van meer ruimte op de vrachtwagen. Het is mogelijk om RVS vrachtwagenkisten te produceren in zowel kleine als grote oplages.

Wilt u RVS opbergkasten op maat bestellen of heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaand artikel vragen? Of wilt u meer weten over andere toepassingen van RVS voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag en denken met u mee!