3 voordelen van stalen meubilair

12 december 2018

Heeft u al eens gedacht aan stalen meubilair voor op de zaak? Misschien is het niet uw eerste ingeving en was u al op zoek naar houten stoelen en formica tafels, maar stalen meubilair is een prima alternatief voor zowel retailers als horeca ondernemingen. Maar waarom zou u dan voor staal kiezen? Hier 3 voordelen van stalen meubilair op een rij.

1. Eindeloos veel mogelijkheden

De mogelijkheden van stalen meubilair zijn haast eindeloos. De producten kunnen door middel van metaalbewerkingen allemaal op maat worden gemaakt waardoor ze voor talloze doeleinden gebruikt kunnen worden. Stalen meubilair wordt aangepast aan de wensen van u als klant en dat betekent dat u voor allerlei doeleinden precies het juiste meubilair krijgt. Wilt u een opbergkast die ook als werkplek kan worden gebruikt? Geen probleem. Zoekt u een manier om afval weg te werken die tegelijk als stijlvolle wegwijzer in het pand dient? Wordt geregeld! Of wat dacht u van stalen plantenbakken of stijlvolle stalen kozijnen? Wat uw wensen ook zijn, de mogelijkheden van stalen meubilair zijn eindeloos.

metalen plantenbak

2. Onderhoudsarm

Staal is een product dat weinig onderhoud vergt en dat is makkelijk. Niemand zit natuurlijk te wachten op constant schoonmaken met specifieke onderhoudsproducten en een ingewikkelde routine om het meubilair netjes te houden. Gelukkig is dat met staal ook niet nodig. U kunt het eenvoudig afnemen met een vochtige doek en een sopje en u hoeft geen speciale onderhoudsproducten aan te schaffen. Staal is een eenvoudig en stevig materiaal dat ook mooi blijft zonder dat u er veel tijd in steekt. U hoeft niet bang te zijn dat het materiaal dof wordt of z’n stevigheid verliest, stalen meubilair is en blijft altijd hetzelfde.

3. Stalen meubilair is stijlvol

Stalen meubilair geeft een heel specifieke uitstraling aan uw bedrijf. De industriële look is op het moment hele maal hip en de uitgelezen kans om die look te bewerkstelligen is door gebruik te maken van stalen meubilair. Dit meubilair geeft een robuuste, maar toch warme uitstraling aan uw bedrijf. Bovendien is het gemakkelijk te combineren met diverse materialen en staat het goed bij uitgesproken kleuren. U kunt bijvoorbeeld de kleuren uit uw logo terug laten komen in de vloerbedekking of accessoires wanneer u kiest voor stalen meubelen met een neutrale kleur. U kunt eindeloos combineren met stijlvolle, stalen meubelen als basis voor uw bedrijfsmeubilair.

staal in meubels

Hebt u specifieke wensen voor het meubilair binnen uw bedrijf of wilt u weten welke mogelijkheden we voor uw onderneming zien? Neem eens contact op zodat we de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.