4 Verschillende toepassingen van bewerkt metaal

12 november 2015

Bij ZADOR weten we als geen ander dat bewerkt metaal voor oneindig aantal toepassingen gebruikt kan worden. In het dagelijkse leven ben je dan ook bijna continu in contact met objecten of voorwerpen waar bewerkt metaal in verwerkt zijn. Wij leveren halffabricaten en eindproducten aan verschillende sectoren. Dit doen we onder andere met bewerkt metaal. We maken hier onderscheid in vier verschillende toepassingen en lichten deze in dit artikel toe.

RVS afvalbakken

Eerder schreven we al een uitgebreide blog over RVS prullenbakken. Deze RVS prullenbakken op maat zijn een van de veelzijdige producten die we zelf produceren met bewerkt metaal. Een groot voordeel is dat we de productie hiervan zelf verzorgen. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden; van een praktische citybin, tot een minder opvallende recreatiebak.

RVS omkastingen

RVS metaal passen we ook veel toe voor omkastingen. In feite bieden RVS omkastingen bescherming tegen weersinvloeden, maar ook bijvoorbeeld vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan gasverdeelkasten, schakelkasten of montagekasten. Ook voor deze productcategorie geldt dat we zelf het metaal bewerken, dus het ontwerp exact kunnen afstemmen op de wensen en eisen van de klant!

RVS voor verschillende sectoren

We gaven het in de inleiding al aan, bewerkt metaal wordt gebruikt voor oneindig veel apparaten en objecten. Daarom zal het je ook niet verrassen dat ZADOR veel producten levert aan verschillende sectoren en voor veel toepassingen. Zo worden onze RVS oplossingen gebruikt in de energiesector, maritieme sector en zelfs de financiële sector. Op onze overzichtspagina vind je nog meer toepassingen van onze producten.

RVS op maat

Omdat er voor elke toepassing wel een RVS oplossing te bedenken is, doen we bij ZADOR ook veel RVS op maat. Op onze maatwerk pagina kun je een klein deel zien van de mogelijkheden voor maatwerk.