Bepalend voor het straatbeeld; RVS prullenbakken

03 november 2015

Prullenbakken zie je waarschijnlijk liever niet op elke hoek van de straat staan. Indien niet goed onderhouden zien ze er namelijk over het algemeen niet aantrekkelijk uit. Ze zijn beplakt met stickers of er zijn teksten op geschreven. Maar je bent het wellicht wel met ons eens dat prullenbakken nodig zijn om te voorkomen dat iedereen zijn afval overal maar neergooit. Daar hebben we bij Zador wat op gevonden. RVS maatwerk prullenbakken die gezien mogen worden! Met RVS zijn de mogelijkheden eindeloos. In dit artikel laten we enkele voorbeelden zien van RVS maatwerk prullenbakken die het straatbeeld juist ten goede komen!

Moderne RVS prullenbakken

RVS is een materiaal dat zich uitermate geschikt leent voor moderne objecten, waaronder prullenbakken. Het materiaal is goed bewerkbaar en daarom zijn alle denkbare creaties mogelijk. Uiteraard is het wel altijd de vraag of een moderne RVS maatwerk prullenbak past in het straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan een oud centrum of een monumentaal gebouw. In dat geval zijn er nog tal van andere mogelijkheden!

rvs-maatwerk-prullenbak-0

RVS gecombineerd

Een prullenbak hoeft natuurlijk niet altijd in zijn geheel uit RVS te bestaan, hoewel het wel een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal is. Je kunt een prullenbak bijvoorbeeld combineren met verschillende materialen. De voorbeelden hieronder laten zien hoe RVS gecombineerd is met hout. Deze maatwerk prullenbakken hebben ieder een eigen karakter en ogen wellicht al iets minder modern. En passen daarom weer beter in een klassieker straatbeeld of bijvoorbeeld in een park.

rvs-maatwerk-prullenbak-2rvs-maatwerk-prullenbak-1

RVS: Milieubewust

We noemden het eerder al. RVS is een onderhoudsvriendelijk materiaal. Daarmee is het erg duurzaam; RVS gaat lang mee. Daar kunnen we uiteraard nog een schepje bovenop doen. Waarom laten we een RVS maatwerk prullenbak niet ook nog eens bijdragen aan het milieu? Precies, door mensen afval te laten scheiden. Door de vele mogelijkheden met RVS kan een prullenbak niet alleen handig worden vormgegeven voor de mensen, maar ook voor personeel dat de prullenbak leegt. Een win-win situatie als je het ons vraagt!

rvs-maatwerk-prullenbak-3

Denk ‘outside the box’

We gaan toch nog iets dieper in op de creatieve uitwerkingen van RVS maatwerk prullenbakken. Zie het voorbeeld hieronder. Om te voorkomen dat mensen hun sigaretten op de grond gooien, is een opvallende prullenbak bedacht. Namelijk in de vorm van een uitgedrukte sigaret. Doordat de vorm afwijkt, valt het op. En daarmee is de kans groter dat mensen hun sigaretten in de prullenbak gooien.

rvs-maatwerk-prullenbak-4

 

Ook brainstormen over RVS maatwerk prullenbakken?

Zoals je leest zijn de mogelijkheden met RVS prullenbakken eindeloos. We denken graag met je mee over mogelijke maatwerk oplossingen. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

 

Bron foto’s: Pinterest