Dit is de invloed van Blechexpo op de metaalindustrie

14 december 2022

blechexpo

De Blechexpo is hét metaalevenement van het jaar. Elke twee jaar wordt dit fantastische festijn voor hen die opereren in de metaalindustrie georganiseerd in Stuttgart. U vindt hier de nieuwste technologieën, materialen, ideeën en u kan er interessante contacten op doen. De Blechexpo is dus van enorme invloed op de wereldwijde metaalindustrie.

1. Blechexpo

De Blechexpo staat op de tweede plek van meest belangrijke trade fairs voor de verwerking van plaatmetaal. De expo wordt iedere twee jaar georganiseerd in Stuttgart. Tegelijkertijd wordt ook de Schweisstec trade fair georganiseerd die ook interessant is voor bezoekers van de Blechexpo. Wat u allemaal kan vinden op de Blechexpo? Alles wat u nodig heeft als u in de metaalsector werkt. Het aanbod varieert van producten tot oplossingen en adviezen op het gebied van plaatmetaal, metalen profielen, pijpen en andersoortige metaaloplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van materialen, kant en klare installaties, machines, installatie instrumenten en de nieuwste technieken. Voor die technieken kan u overigens ook goed terecht op de eerder genoemde Schweisstec international trade fair die dieper inzoomt op kunde en techniek.

2. Blechexpo: wat, waar, wanneer?

De Blechexpo wordt al vele jaren georganiseerd. De eerste editie vond plaats in 1994. De bezoekers komen overal vandaan en bestaan onder andere uit producenten, inkopers, beleidsmakers en verwerkers van (plaat)metaal. De Blechexpo is daarmee voor de metaalindustrie niet alleen een belangrijke bron van informatie, maar ook een briljant netwerkevenement. Hier wordt door de organisatie dan ook bijzonder goed op ingespeeld. Er zijn expositieruimtes voor allerlei aanbieders van materialen, advies en technologie, als ook enorme presentatie zalen, lounges en ruimtes waarin specifieke technieken tentoon worden gesteld. De invloed van de Blechexpo op de metaalindustrie is dan ook enorm. De grootste deals vinden hun oorsprong in Stuttgart en iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe manieren om metaal te verwerken moet echt bij de Blechexpo aanwezig zijn. Hoe u dat kan regelen? Door tickets te kopen voor de volgende editie. Deze editie zal plaatsvinden van 7 tot en met 10 november in 2023.

 

Bent u op zoek naar een metaalwarenfabriek met als dienst het bewerken van staal en roestvrij staal in plaat en buis, waar ook een poedercoatafdeling bij inbegrepen zit? Dan zit u bij Zador aan het juiste adres! Neem vooral contact met ons op, dan helpen we u graag verder.