Industriële horeca inrichting met stalen meubilair

15 augustus 2018

In de horeca is de sfeer belangrijk. Mensen komen naar een horecagelegenheid om een prettige tijd te hebben. Een aantal dingen speelt een belangrijke rol bij hoe gasten de sfeer ervaren. In de eerste plaats is het belangrijk dat de mensen die werken in de horeca de gasten het gevoel geven dat zij welkom zijn. Ook is het belangrijk dat het eten en de drankjes voldoen aan de verwachting van de gast. En dan is het natuurlijk belangrijk dat de inrichting van uw horecagelegenheid de gasten aanspreekt. De trend van nu is een industriële inrichting. Hoe past staal daar in?

Typisch industrieel: staal en metaal

In een industrieel interieur wordt vaak beton en baksteen gebruikt. Maar om een gastvrije uitstraling te creëren is dit niet voldoende. Een industriële horeca inrichting vraagt om industriële materialen zoals metaal en staal. Hoe kunt u dat toepassen? Denk bijvoorbeeld aan een grote tafel met metalen onderstel en stalen kasten. Maar ook een groot wijnrek kan een eyecatcher zijn in uw interieur. Een hele mooie toepassing van staal in een industriële horeca inrichting is een grote stalen bar als blikvanger. Staal is een metaal dat goed op maat verwerkt kan worden. Door middel van speciale metaalbewerkingen kan de afwerking ervoor zorgen dat de ‘looks’ van de bar naar uw wens gemaakt worden.

Accenten in de inrichting met stalen meubilair

Ook kunt u kiezen voor stalen meubelen zoals stoelen en bijzettafels die industriële details hebben. Denk bijvoorbeeld aan een stalen onderstel met leren zitelement of warm houten tafelblad. Door deze materialen samen te gebruiken zorgt u voor een warm accent in uw industriële inrichting. De mogelijkheden van het gebruik van staal zijn groot. Zo worden stalen frames bijvoorbeeld steeds meer gebruikt in het interieur van zowel retail- als horecaondernemingen. Maar ook andere stalen objecten, zoals barrekken, wijnrekken en scheidingswanden ziet u steeds vaker terug.

Staalbewerking voor de horeca inrichting

Voor staal- en metaalbewerking voor de horeca inrichting kunt u bij ons terecht. Zador ontwerpt en produceert stalen meubels, frames en andere objecten in elk gewenst formaat en met verschillende soorten afwerkingen speciaal voor horecagelegenheden. Denk aan glanzend zwart geverfd, een matte afwerking of met een geoliede gloed. De keuze in metaalbewerking en afwerking kan het maatwerk een heel ander, eigen uiterlijk geven. Zador beschikt over CNC gestuurde machines. Wij produceren hiermee volgens de CAD-CAM methode, waardoor de productie efficiënt en betrouwbaar verloopt. Alle producten worden zo ontworpen en ontwikkeld dat zij voldoen aan de verwachting van de klant. Metaal op maat staat voor precisiewerk, hoogwaardige afwerking en korte doorlooptijd.

Wilt u meer informatie over wat Zador voor uw horeca inrichting kan betekenen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het op maat maken van meubels en andere onderdelen van de inrichting? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!