Maak uw bedrijfspand compleet met deze 5 staalbewerkingsmogelijkheden

26 juli 2017

Om uw bedrijfspand de juiste uitstraling te geven besteedt u zorg en aandacht aan de inrichting hiervan. En of dat nu binnen of buiten is, een openbaar toegankelijke ruimte is of juist niet. U wilt dat het er goed uitziet. Zonder dat u inlevert op de efficiëntie van het werken in uw bedrijfspand. En zonder extra onderhoud aan de inrichting. Dat is mogelijk door te werken met staal en rvs meubilair en andere toepassingen van deze materialen. Hoe maakt u uw bedrijfspand compleet met deze 5 staalbewerkingsmogelijkheden?

1.Industriele uitstraling in de horeca

In de horeca is het van belang dat u uw gasten een gevoel geeft dat ze welkom zijn. Het interieur van uw bedrijfspand moet dit uitstralen. Naast gastvrijheid wilt u professionaliteit uitstralen. U wilt uw gasten laten weten dat ze bij u op het juiste adres zijn voor een lekkere maaltijd op een goed niveau. Zonder dat u inlevert op het gemak dat nodig is om goed schoon te maken. Staal in uw interieur draagt hier aan bij. Er zijn mogelijkheden genoeg!

metaal interieur in de horeca

2.Betalen in RVS betaalsysteem

Als er in uw bedrijfspand betaald moet worden, is dat tegenwoordig toch vaak met de pin. Kassa’s en pinapparatuur zijn kwetsbaar. Door te kiezen voor RVS betaalsystemen zorg je voor een minder kwetsbare kassa. Bovendien is het dan mogelijk om het zo te verwerken dat het past binnen de huisstijl bijvoorbeeld. U slaat twee vliegen in een klap. De pinapparatuur is beschermd en de uitstraling is zoals u het wenst.

een metaal betaalsysteem

3.Strakke winkelinrichting

Retailers beslissen graag over hun eigen winkelinrichting. Dat is ook niet zo gek juist omdat zij weten wat ze willen laten zien, hoe ze dit willen tonen en hoeveel ruimte er beschikbaar is. Door staal verwerking in de winkel is het mogelijk om voor u winkelrekken en displays op maat te maken. In overleg met de ontwerpafdeling bepaalt u wat u wilt en hoe dit er uit moet gaan zien.

winkelinrichting met stalen winkelrekken en displays

4.Draden weggewerkt in RVS vensterbank

Als u in uw bedrijfspand veel snoeren heeft kan het snel wat rommelig over komen als u deze niet wegwerkt. Bovendien kunnen ze ook nog zorgen voor gevaarlijke situaties met gevolgen die u liever niet heeft. Het is mogelijk om deze draden weg te werken in RVS vensterbanken die op maat worden gemaakt. Omdat het op maat gemaakt wordt kan dit in vrijwel iedere ruimte worden toegepast en kunnen verwarmingen ook worden opgenomen in het ontwerp.

rvs vensterbanken die draden wegwerken

5.Ook gewoon praktisch met RVS afvalbakken

Een grote ergernis is afval dat rondslingert. Of het nu buiten is of binnen, dat maakt niet uit. Bovendien zorgt een rommelige vieze omgeving dat er nog meer afval komt. ‘Het is al een rommel dus dat van mij kan er ook nog wel bij’ is dan vaak de gedachte. Dat moet u voorkomen bij uw bedrijfspand. Dat kan ook eenvoudig met een RVS afvalbak. Zador kan vrijwel alle soorten en maten afvalbakken op maat maken. Op basis van uw wensen en eisen op het gebied van inhoud, vorm, aantallen en afwerking wordt een passend ontwerp gemaakt.

RVS prullenbak voor een bedrijf

Heeft u een vraag naar aanleiding van dit artikel of over één van onze diensten? Of wilt u weten wat de mogelijkheden voor staalbewerking voor uw bedrijfspand zijn? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.