Metaal op maat voor reclame en display, wat zijn de mogelijkheden?

29 december 2016

Bij reclame draait het om opvallen. Want hoe onderscheidt u zich van de concurrentie en zorgt u ervoor dat de boodschap goed overkomt bij de doelgroep? Opvallende reclame vergroot de kans dat uw boodschap opvalt bij het publiek, maar des te lastiger is het om opvallende reclame te maken. Een manier om dit te doen is door metalen elementen te gebruiken. Wat daarvan de mogelijkheden zijn, behandelen wij in dit artikel.

Metalen buitenkasten

Eén van de mogelijkheden omtrent het verwerken van metaal in reclame, is door middel van metalen behuizingen. Een RVS-buitenkast heeft naast lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid, tevens een mooie degelijke uitstraling. Aanvullend zijn er nog vele andere mogelijkheden die de kasten vandalisme-proof maken of graffiti afstotend werken. Daarnaast zijn er veel verschillende opties wanneer het gaat om ventilatie en isolatie. Op die manier kunnen de kasten altijd geheel naar uw wensen en behoeften ontworpen en geplaatst worden.

Reclame en display

Een andere optie waarvan vandaag de dag veel gebruik wordt gemaakt, is de verwerking van metaal in displays. Displays gaan gepaard met gevoelige techniek. Het is daarom van belang dat deze goed beschermd wordt. Metaal kan daarbij een oplossing bieden. De mogelijkheden op dit gebied zijn de laatste jaren sterk toegenomen. In samenspraak met de wensen van klanten, zijn er daarom steeds meer oplossingen te bedenken. Allemaal oplossingen die optimaal tegemoetkomen aan de wensen van klanten, zowel in de ontwerpfase als in de daadwerkelijke productie ervan.

Maatwerk

Tot slot is er natuurlijk nog de mogelijkheid tot het leveren van maatwerk. Zoals eerder aangegeven zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van metaalbewerking. Heeft u dan ook zelf een reclame idee die u graag verwerkt ziet met behulp van metaal? Dan is het zeker de moeite waar om de mogelijkheden te bespreken. Zo bent u verzekerd van een originele reclameboodschap die gecombineerd wordt met de voordelen van metaalbewerking!

Bent u op zoek naar een geschikte partij die u kan helpen bij het leveren van verschillende soorten metaalbewerking op maat? Dan bent u bij ons van Zador aan het juiste adres! Wij bieden veelzijdige oplossingen die altijd aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!