Metaalbewerking in de horeca

22 januari 2016

horeca inrichting

De horeca branche is misschien zoals je wellicht weet zeer trendgevoelig. Dat zie je dan ook vaak terug in het interieur van hotels, restaurants en cafés. Hoe we dit als bedrijf in de metaalbewerking weten? Een trend die we namelijk bij Zador de laatste jaren zien optrekken is het gebruik van ‘rauwe’ of ‘industriële’ materialen in het interieur van deze horeca gelegenheden. Zo schreven we laatst al een uitgebreid artikel over het plaatsen van stalen behuizing op maat in het interieur van Hotel New York in Rotterdam. Eén van de vele projecten waarbij we metaalbewerking voor de horeca toepassen.

Mogelijkheden in metaalbewerking

Over de mogelijkheden in metaalbewerking kunnen we eigenlijk heel kort zijn. Die zijn namelijk eindeloos. En dat is het mooie van metaal en metaalbewerking. Onderhoudsarme materialen en producten die op maakt gemaakt kunnen worden en daarmee toegepast kunnen worden voor bijna alles.

Toepassingen metaalbewerking in horeca

Voor de toepassing van metalen en andere ‘rauwe’ materialen in de horeca kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Afscheidingen of balustrades bij verhoogde ruimtes of plateaus
  • Tochtsluizen bij de entree
  • Wijnrekken
  • Barrekken
  • Afgesloten rokersruimtes binnen

Afwerking van metaal in de horeca

Zoals we al concludeerden zijn de mogelijkheden in toepassingen van metaalbewerking in de horeca eindeloos. Daarbij komt dat we bij Zador metaal ook nog eens van verschillende soorten afwerkingen kunnen voorzien. Zo hebben we het stalen maatwerk in Hotel New York voorzien van een geoliede afwerking. Deze afwerking biedt niet alleen een beperkte onderhoudsbehoefte, maar geeft tevens een eigen look aan het materiaal. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een matte geborstelde ‘finish’, voor een meer moderne look.

horeca inrichting staal

Ongeacht de keuze voor een langere levensduur, als keuze voor een ander uiterlijk, kunnen we bij Zador het metaal op de juiste manier afwerken.

Meer weten over metaalbewerking in de horeca?

Voor een compleet overzicht van onze mogelijkheden in metaalbewerking, kun je onder andere terecht op onze maatwerk pagina.