Metaalbewerking door Zador, wat zijn de mogelijkheden?

25 januari 2017

De mogelijkheden met metaal als materiaal zijn oneindig. Metaal wordt veelal gebruikt voor meubels en andere interieurelementen. Maar ook stadsprullenbakken worden vaak van het stevige materiaal gemaakt. Doorgaans is metaal goed bestand tegen veel soorten omstandigheden, zoals vocht en een stootje. Onder andere om deze reden wordt er vaak gekozen voor metaal. Daarnaast is het materiaal erg duurzaam en geschikt voor buiten. Bij Zador zijn veel mogelijkheden wat betreft metaalbewerking. Maar wat zijn precies de mogelijkheden hierin voor u?

Rvs afvalbakken op maat

Publieke afvalbakken zijn nodig om de straten schoon te houden. Het is wel belangrijk dat deze bakken goed bij de omgeving passen en daarnaast ook een tijdje mee kunnen. Bij Zador is het mogelijk om rvs afvalbakken op maat te laten maken. Zo kunt u zelf een vorm en maat hierin kiezen, zodat de afvalbak precies bij het straatbeeld aansluit. U kunt kiezen uit verschillende types en maten zoals een citybin, condor, festivalbak, funbin, piramide, recreatiebak, scoop en tulp.

rvs maatwerk prullenbak

Buitenkasten

Buitenkasten worden voor allerhande doelen gebruikt, zoals voor het afdekken van gasverdelers en schakelaars die niet nat mogen worden. In het straatbeeld lijken deze misschien vanzelfsprekend en vallen ze niet meer op. Toch moet een buitenkast aan genoeg eisen voldoen. Hij moet tegen slechte en natte weersomstandigheden kunnen en bestand zijn tegen vandalisme. De kasten staan openbaar op straat en hebben hierdoor veel te maken met diverse invloeden. Bij Zador worden de buitenkasten gemaakt van rvs. Daarnaast kunt u voor veel extra opties kiezen, zoals een specifieke maat, verschillende kleuren en een anti-graffiti afwerking.

buitenkast

Rvs maatwerk

Naast afvalbakken en buitenkasten kunt u kiezen uit meerdere rvs voorwerpen, zoals betaalsystemen, keukens, tanksystemen, toegangszuilen en winkelrekken en –displays. Als u één van deze objecten voor uw bedrijf nodig heeft, is het fijn als deze aan de wensen van u en uw bedrijf voldoen. Daarom kunt u bij Zador rvs maatwerk bestellen. Het is ook mogelijk om uw maatwerk bestelling een eigen tintje geven, zoals uw bedrijfskleur of logo. Dit is allemaal in overleg af te spreken.

rvs maatwerk

Staalbewerking

Naast diverse manieren van metaalbewerking biedt Zador ook mogelijkheden in het laten bewerken van staal. De retail branche kiest steeds vaker voor staal voor bijvoorbeeld winkelinrichtingen of horeca-interieurs. Staal is namelijk onderhoudsarm, goed te bewerken en enorm stevig. Denk bij de verschillende mogelijkheden aan horecameubels, frames, deuren en behuizing.

horeca inrichting

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen bij één van uw verzoeken? Wij kunnen u hierbij uitstekend ondersteunen. Heeft u vragen of speciale verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!