Montagekasten op maat; wat zijn de mogelijkheden?

27 maart 2019

In diverse branches wordt gebruikgemaakt van verschillende soorten buitenkasten. Deze kasten worden over het algemeen buiten op openbaar terrein geplaatst. Hierdoor zijn ze een potentieel doelwit voor inbrekers en kunnen ze ten prooi vallen aan vandalisme. Ook worden buitenkasten blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk dat deze kasten stevig en weerbestendig zijn, zonder dat het doel uit het oog verloren wordt. Een specifieke variant van de buitenkast is de montagekast. Zador ontwerpt deze montagekasten speciaal voor de sector watermanagement. Dit doen wij al bijna dertig jaar, waardoor we een standaard programma van de vijf meest gebruikte maatvarianten hebben kunnen ontwikkelen. Wilt u montagekasten op maat laten vervaardigen die precies aan uw wensen voldoen? Dat kan! Wij geven u vast inspiratie door u onze standaard mogelijkheden te presenteren.

RVS montagekasten op maat

De RVS montagekasten van Zador worden geleverd in een vijftal standaard uitvoeringen. Hierop zijn echter diverse variaties mogelijk. Zo kan er uit verschillende opties gekozen worden ten aanzien van de uitvoering. Ook kan er gekozen worden voor andere afmetingen. Vanuit de vijf standaard uitvoeringen kunnen snel en eenvoudig op maat gemaakte varianten geleverd worden. Al onze montagekasten op maat zijn in ieder geval inbraakwerend en hebben een uitneembare plint. Ook zijn ze voorzien van een montagebord en hebben ze een poedercoat afwerking die geschikt is voor buiten. De montagekasten worden voorzien van een 3-puntsluiting maar op verzoek zijn andere sloten ook mogelijk. Wilt u de kast laten isoleren of ventilatie mogelijk maken? Geen probleem. Daarnaast is het ook mogelijk om de kasten te voorzien van anti-wildplak en anti-graffiti.

Montagekasten met een steekdeur

DRZ kasten zijn zogenaamde dochterkasten van de standaard montagekasten. Ze zijn gemaakt van RVS 304 en beschikken over een montagebord. De montagekast met steekdeur kan op verzoek gemaakt worden met een uitsparing in het dek, waardoor een storingslamp geplaatst kan worden. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van de kleur? De DRZ kast kan in bijna alle RAL-kleuren geleverd worden!

Enkeldeurs, dubbeldeurs of driedeurs

Zador maakt montagekasten met een enkele deur, een dubbele of zelfs driedubbele deur. De enkeldeurs hebben een inliggende deur en zijn leverbaar in drie standaard hoogtematen, te weten: S (770mm), M (1150mm) en L (1450mm). RVS dubbeldeurs kasten kunnen in gelijke of ongelijke compartimenten worden ingedeeld en zijn verkrijgbaar in dezelfde drie hoogtematen. De driedeurs kasten ten slotte, zijn altijd in ongelijke compartimenten ingedeeld en zijn wederom verkrijgbaar in de maten S, M of L. Heeft u speciale wensen of verzoeken? We kunnen de kasten in verschillende varianten en opties aanbieden.

Bent u op zoek naar montagekasten en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij geven u graag een passend advies!