Offroad trailer op maat

26 september 2018

Wie houdt er niet van vakantie vieren? Voor veel mensen is vakantie belangrijk. Niet zo gek, want tijdens een vakantie kunt u even helemaal ontspannen. De een houdt van een vakantie in een resort met alle luxe die u maar kunt bedenken. En andere mensen houden van avontuur, afwijken van de gebaande paden. In een terreinauto gaan ze offroad op expeditie. Maar wel met het nodige comfort. Voor die mensen heeft Zador de offroad trailer ontwikkeld: dat is nog eens metaal op maat!

Comfortabel offroad op vakantie

Met een terreinwagen kun je op plaatsen komen die voor gewone auto’s onbereikbaar zijn. De 4×4, SUV of jeep kan prima off road rijden. Het is een bijzondere manier van vakantie vieren. Maar bijzonder of niet, het is wel fijn als u wat comfort heeft. De bagageruimte in dit type auto’s is meestal redelijk beperkt en zeker als u met meer dan twee mensen reist kan er weinig bagage mee. Dit heeft Zador ertoe gebracht een stoere, degelijke, metalen aanhangwagen te produceren. Eén die prima past bij de robuuste uitstraling van de auto’s die offroad goed presteren en voldoende ruimte biedt!

een off road trailer

Aanhangwagen plus…

Deze offroad trailer is meer dan alleen een trailer. Natuurlijk kan de aanhangwagen gebruikt worden als bagagewagen voor van alles en nog wat. Als de fietsen mee moeten, geen probleem. Die kunnen prima vervoerd worden voor op de trailer. In de trailer is voldoende ruimte om kampeerspullen en andere belangrijke vakantiebenodigdheden mee te nemen. Denk aan een kooktoestel, stoelen, slaapspullen en een tafel. Maar wat deze aanhangwagen extra bijzonder maakt is de ingebouwde slaapmogelijkheid. Op de bovenkant van de trailer is een ingeklapte tent bevestigd. Helemaal afgesloten zodat de tent geen last heeft van zon of regen tijdens de reis. De tent is eenvoudig uit te klappen. Binnen een mum van tijd heeft u een perfecte slaapplek!

metalen aanhanger

Offroad trailer zoals u wenst

Deze trailer is veel meer dan een aanhanger waarmee u extra spullen kunt meenemen. Natuurlijk biedt de offroad trailer extra vervoersruimte bij een terreinwagen. Daarnaast kan deze stoere aanhanger als kampeertrailer dienen. Maar wat bijzonder is, de trailer kunt u helemaal naar uw wensen samenstellen! Hoe wordt de indeling, waar en hoe opent u de trailer? U kunt het allemaal aangeven en de trailer wordt op maat gemaakt van sterk metaal. Dit zorgt ervoor dat de trailer beschermd is tegen extreme (weers)omstandigheden.

Waar te koop?

Zador heeft deze offroad trailer geproduceerd. Hierbij is uiteraard rekening gehouden met de gebruiker. Wilt u de off road trailer aanschaffen? De verkoop verloopt via Uncharted Offroad Trailers.

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaand artikel of wilt u meer informatie over de producten van Zador? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag en denken met u mee!