Over welke metaalproducten beschikken wij? U leest ze hier

13 oktober 2021

metaalproducten

Op het gebied van metaalbewerking is Zador een totaalaanbieder. Wij doen ons best om op projectmatige basis hoogwaardig werk af te leveren dat past bij uw wensen en ideeën. Wij leveren in kleine tot middelgrote series. Maatwerk is daarom bij ons goed mogelijk – in overleg kunnen we samen heel veel bereiken. Dat neemt niet weg dat we ons specialiseren in een aantal metaalproducten die we al jarenlang met veel passie en kennis van het vak maken. In dit artikel leest u welke producten dat zijn.

Buitenkasten

Buitenkasten worden in zeer veel verschillende branches gebruikt. In veel gevallen zijn buitenkasten producten die op straat worden geplaatst. Dat betekent dat ze bestand moeten zijn tegen weer, wind en soms ook vandalisme. Ook moeten ze passen in het straatbeeld en bij de omgeving. Wij produceren onder andere gasverdeelkasten, montagekasten, schakelkasten en luiken, allen van RVS. Buitenkasten leveren we in elke gewenste maat en afwerking. De kasten kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van diverse RAL-kleuren of anti-graffiti afwerking.

Afvalbakken

De publieke afvalbakken dragen bij aan een schonere stad en een beter milieu. Maar ze zijn ook erg bepalend voor het straatbeeld. Ze moeten daarom aan een aantal eisen voldoen voor ze daadwerkelijk geplaatst mogen worden. Zador is van deze eisen op de hoogte en denkt dan ook graag met u mee. We produceren afvalbakken die eenvoudig in gebruik zijn, makkelijk te legen zijn en die weinig onderhoud behoeven. Ons assortiment van afvalbakken bestaat uit verschillende types, waaronder de Citybin, de festivalbak en de funbin. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

Maatwerk

Hoewel Zador ooit begonnen is als afvalbakkenproducent, zijn we inmiddels uitgegroeid tot hoogwaardig totaalaanbieder in metaalbewerking. Wij beschikken over een machinepark waar onder andere een lasersnijmachine en lintzaagmachine staan. Daarmee kunnen we enorm veel. Denk bijvoorbeeld aan de productie van RVS keukens, winkelrekken en displays, toegangszuilen of RVS betaalsystemen. Ons team van specialisten weet altijd een passende oplossing te vinden voor uw wensen.

Staalbewerking

Naast bovenstaande producten is Zador specialist op het gebied van staalbewerking. In de retail wordt steeds vaker gekozen voor het toepassen van stalen producten in bijvoorbeeld de winkelinrichting. Wij leveren onder andere stalen deuren, kozijnen en frames. Maar ook wijnrekken, balustrades, tochtsluizen en afgesloten rokersruimtes – voor ieder probleem weten wij wel een oplossing te vinden.

Bent u benieuwd naar alle producten die Zador kan leveren of wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij adviseren u graag!