RVS afvalbakken op maat: dit hebben wij te bieden

19 december 2018

Vindt u afvalbakken ook altijd zo’n stoorzender in de openbare ruimte? Een prachtig pleintje waar dan zo’n lelijke afvalemmer in een hoekje staat? Of een keurig nette kantoortuin waar de afvalbak een regelrechte spelbreker is? Met RVS afvalbakken behoort dat tot het verleden. De afvalbak mag dan gezien worden en is geen sta in de weg. Dankzij onze rvs bewerking heeft u diverse mogelijkheden om uit te kiezen.

1. De citybin

Deze afvalbak heeft met 240 liter dezelfde inhoud als de gemiddelde kliko. In winkelstraten en andere openbare gebieden staat deze afvalbak nooit in de weg. RVS is duurzaam en slijtvast en het ontwerp van de citybin maakt het een ware eye catcher die helpt om het gebied netjes te houden.

2. De condor

Deze modern vormgegeven afvalbak is vandalismebestendig en praktisch in gebruik. Niet alleen voor gebruikers zelf, ook voor medewerkers die de bakken moeten ledigen. Met de keuze voor 40, 60 of 90 liter is de condor geschikt voor alle gebieden. Het dessin is af te stemmen op de wensen van de gebruiker.

3. De festivalbak

Deze ruime bak van 240 liter is speciaal ontworpen voor drukbezochte evenementen. Hij is leverbaar als permanente afvalbak, maar ook als opvouwbaar model. Indien gewenst is er reclame te plaatsen op de vier zijden van de festivalbak.

4. De piramide

De piramide van 110 liter vindt u vaak bij de ingang van gebouwen. Deze combinatie van afvalbak en asbak is voorzien van een verzinkte binnen-emmer en is in vier varianten verkrijgbaar. Gelakt of geslepen aan de buitenzijde en voorzien van een dichte top of een top met ronde gaten.

5. De recreatiebak

De PARC is een bak die in recreatiegebieden nut en noodzaak met elkaar combineert. De afzetting met hardhout en bevestiging op een zware tegel die dienst doet als fundatie maakt het een praktische bak die gezien mag worden. Eventueel is de recreatiebak ook leverbaar met deksel.

6. De SCOOP

Om te voorkomen dat afvalbakken in de openbare ruimte worden gebruikt voor huisvuil is de SCOOP een prima keuze. Deze herkenbare afvalbak is voorzien van een ronde inwerpopening van geslepen RVS. Daardoor is deze goed schoon te houden en is de gehele bak, inclusief opening, vandalismebestendig. De SCOOP is leverbaar als muurmodel, extra grote zuil of als twin, met twee inwerpopeningen. Specifieke klantwensen voor de SCOOP zijn altijd bespreekbaar.

7. De tulp

De tulp is de opvallendste afvalbak uit het hele gamma afvalbakken. Vooral op natuurrijke plekken en gebieden met veel bloemen misstaat deze bak niet. Er zijn diverse uitvoeringen en opties voor de tulp, de bak kan worden aangepast aan de wensen van de klant.

Wilt u weten welke bak voor uw ruimte geschikt is en of uw wensen realiseerbaar zijn in een specifieke afvalbak? Neemt u eens contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.