RVS behuizing; voor een nette afwerking van een vensterbank

29 maart 2018

RVS is een materiaal dat is geschikt voor vele toepassingen. Omdat het goed is te verwerken en omdat het goed op maat te maken is. Op veel plaatsen vindt u dan ook RVS terug, zowel voor toepassingen binnen als in de buitenlucht. RVS is goed te voorzien van behandelingen die het bestand maken tegen water. Bovendien is het materiaal gemakkelijk op maat te maken en kan het in allerlei kleuren geverfd worden. Daarom is RVS ook zeer geschikt voor het afwerken van vensterbanken.

Vensterbank met RVS behuizing

Een vensterbank is vaak een plek die óf leeg is óf wordt bedolven onder losse spullen. Eigenlijk is het vaak een rommelig stukje kantoorruimte. Vaak is de verwarming onder de vensterbank te vinden en wordt het vooral een beetje stoffig. Terwijl je deze ruimte ook nuttig kunt inzetten door bijvoorbeeld kabelgoten te integreren zodat deze niet over vloeren geleid hoeven te worden. Gelukkig kunt u dit aanpakken door het plaatsen van RVS vensterbanken op maat. Kabels van computers, printers en andere apparatuur die belangrijk zijn voor het werk kunnen mooi weggewerkt worden in de vensterbank. Zo slaat u 2 vliegen in één klap. De loze ruimte wordt nuttig besteed en de vloeren blijven vrij van snoeren. Daarmee is de werkruimte veiliger omdat mensen kunnen niet struikelen over snoeren.

Op maat gemaakt

Zador ontwerpt en produceert RVS vensterbanken op maat voor onder meer kantoorruimtes. Vaak zijn de vensterbanken die we maken voorzien van RVS gevelbeplating met een klep. Die klep zorgt ervoor dat het onderhoud aan de verwarming gemakkelijk gedaan kan worden. Bovendien kan de ruimte ook nog schoongemaakt worden. In overleg met u kijken we hoe en waar gewenste kabelgoten geplaatst moeten worden. Een onderhoudsvrije en nette afwerking maakt het gehele beeld compleet. Voordeel is dat het altijd past, omdat de RVS vensterbanken op maat worden gemaakt, geheel volgens uw eigen wensen. Zo kunt u ook de kleur kiezen die past bij uw kantoor en bij uw huisstijl.

RVS in ander maatwerk

RVS is een materiaal dat zeer geschikt is om op maat te maken voor allerlei toepassingen. Zador is gespecialiseerd in produceren van RVS maatwerk voor allerlei soorten toepassingen. Bij Zador beschikken we over CNC gestuurde machines en produceren we volgens de CAD-CAM methode, waardoor de productie efficiënt en betrouwbaar verloopt. Met verschillende machines, zoals de lasersnijmachine en lintzaagmachine, kunnen we grote oplages aan. De doorlooptijden zijn kort, maar de kwaliteit is  gegarandeerd. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met RVS maatwerk voor allerlei soorten toepassingen. Zo maken we bij Zador bijvoorbeeld complete RVS keukens, winkelrekken en displays, maar ook RVS toegangszuilen en maken we toepassingen voor de maritieme sector. RVS is overal. En voor elke toepassing is weer een andere aanpak vereist. Met onze jarenlange ervaring en team van specialisten weten we precies hoe we uw wensen kunnen verwerken in een passende oplossing.

Wij kunnen RVS maatwerk zoals vensterbanken in grote getallen produceren. Daarnaast kunnen we ook de plaatsing verzorgen. Heeft u ideeën of specifieke wensen voor producten op maat en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met onze specialisten! Wij helpen u graag verder.