RVS bewerking: 4 leuke voorbeelden

25 augustus 2016

In eerdere blogs heeft u kunnen lezen dat RVS voor talloze toepassingen wordt gebruikt. RVS is dan ook bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bij Zador bewerken we RVS op veel manieren voor veel verschillende producten. Het ontwerp én de productie van op maat gemaakte RVS producten doen we allemaal zelf. In dit artikel laten we enkele voorbeelden zien van RVS bewerking.

RVS decoratiepanelen

Wie thuis of op kantoor een indruk wil maken, kan kiezen voor het verwerken van RVS decoratiepanelen in het interieur. RVS is een licht materiaal en kan dus vaak eenvoudig worden bevestigd, zonder dat er veel aanpassingen aan bestaande muren nodig zijn.

rvs decoratiepanelen

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/453456256213561979/

RVS huisnummer

Ook op kleinere schaal kan RVS een leuke toevoeging zijn, bijvoorbeeld als huisnummer. Een subtiel naam- of huisnummerbordje in RVS kan al een chique en moderne indruk geven.

rvs bewerking huisnummer

RVS bewerking voor in de tuin

Wie groter denkt kan RVS bewerking veelal toepassen in de tuin. Zo zijn er alleen voor de tuin al tal van mogelijkheden met RVS. Denk bijvoorbeeld aan tuinmeubilair, een vuurkorf of keuken(onderdelen). Het voordeel van roestvrijstaal is dat het geen probleem is dat het altijd aan de weersinvloeden wordt blootgesteld.

rvs bewerking in de tuin

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/293296994456184213/

RVS signing

RVS bewerking zien we ook steeds vaker terugkomen in singing. Geen saaie uithangborden meer, maar borden die opvallen door hun vorm of bewerking. Bovendien kan RVS eenvoudig worden afgewerkt op verschillende manieren. Zoals hieronder te zien is; een rode glanzende verflaag laat het uithangbord erg opvallen.

rvs signing

Bron: http://www.fromupnorth.com/beautiful-signage-1238/

In een eerdere blog lieten we enkele voorbeelden zien van RVS signing.

Meer RVS bewerking?

Voor meer informatie over RVS bewerking kunt u ook een kijkje nemen op onze productenpagina’s. Daar vindt u alle toepassingen die we bij Zador hebben gerealiseerd.