RVS maatwerk? Dit zijn de mogelijkheden!

26 augustus 2020

Metaal op maat staat bij ons van Zador voor precisiewerk, korte doorlooptijd en hoogwaardige afwerking. In dit artikel vertellen wij u graag meer over ons en de toepassingen van RVS die wij voor u kunnen vervaardigen.

Meer dan 70 jaar een metaalbewerkingsbedrijf

Een afvalbakkenproducent net na de Tweede Wereldoorlog. Dat is hoe Zador is gestart. Inmiddels zijn wij al meer dan 70 jaar actief als bedrijf in de metaalbewerking en is ons assortiment, net als ons volume, gegroeid. Sinds 2010 ongeveer zijn wij van koers veranderd. Wij zijn ons namelijk gaan inzetten op groei als totaalaanbieder, waarbij de focus op projectmatig hoogwaardig werk van kleine tot middelgrote series ligt. Wij denken mee in de ontwikkelingsfase, wij beschikken over voldoende engineering mogelijkheden en engineering capaciteit en wij zijn – dankzij ons breed uitgeruste machinepark – sterk in het maken van eindproducten.

Breed uitgerust machinepark

Wij van Zador beschikken over een veelzijdig machinepark, met daarin CNC gestuurde machines. Produceren doen wij volgens de CAD-CAM methode. Hierdoor verloopt de productie efficiënt en betrouwbaar. Wellicht vraagt u zichzelf nu af: welke productiemogelijkheden zijn er dan allemaal? In ons breed uitgeruste machinepark is het mogelijk om onder andere te lasersnijden, te poedercoaten en te ponsnibbelen. Bij ons vindt u alles onder een dak: ontwerp, ontwikkeling en eindproduct. Daarnaast hebben wij de nodige certificeringen in ons bezit. ISO 9001 en ISO 140001 zijn daar twee voorbeelden van. De eerste heeft te maken met kwaliteit en efficiëntie teneinde flexibiliteit en leveringsbetrouwbaarheid te garanderen. De laatste certificering heeft te maken met prestaties op milieugebied. De combinatie van een breed uitgerust machinepark en de nodige certificeringen, leidt ertoe dat wij u RVS maatwerk kunnen bieden.

RVS op maat

Dankzij onze beschikking over diverse machines, zoals een lasersnij- en lintzaagmachine, kunnen wij grote oplages aan. Hoe groot de omvang van uw product ook is, wij garanderen u korte doorlooptijden, waarbij (het leveren van) kwaliteit ook niet uit het oog verloren wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met RVS voor allerlei soorten toepassingen. Enkele voorbeelden van mogelijkheden zijn complete RVS keukens, winkelrekken en displays, en toegangszuilen. Zo maken wij voor kledingwinkels, of tuinwinkels en doe-het-zelf zaken verschillende rekken en stellingen. Bij toegangszuilen kunt u denken aan RVS zuilen voor betaalsystemen en voor signing, en RVS zuilen als oplaadpalen. Voor een ieder van deze toepassingen is een andere aanpak vereist. Door onze jarenlange ervaring en met ons team van specialisten weten wij exact hoe wij uw wensen kunnen verwerken in een passende oplossing. Wij geloven erin dat onze meerwaarde zich uit in het meedenken bij het ontwerp, materiaalkeuze en de maakbaarheid van uw product.

Wilt u meer weten over RVS maatwerk of heeft u specifieke wensen voor wat betreft uw product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ontwerpafdeling adviseert u hierin graag