RVS maatwerk toepassingen

24 augustus 2016

RVS staat voor roestvast of roestvrij staal. Het is een hard materiaal dat eenvoudig te bewerken of af te werken is. Bij Zador werken we onder andere om die redenen veel met RVS. Op onze locatie in Dordrecht hebben we een eigen afdeling voor metaalbewerking. Daarnaast verzorgen we ook het (functionele) ontwerp van RVS maatwerk. Al meer dan 70 jaar bedenken en ontwikkelen we RVS producten. In dit artikelen tonen we enkele voorbeelden van populaire toepassingen van RVS in onze producten.

Schakelkasten buiten

rvs elektrische schakelkast op maatVoor schakelkasten kennen we inmiddels een hoop benamingen, maar ook veel variaties (denk bijvoorbeeld aan buitenkasten). De schakelkasten van Zador worden bijna altijd gemaakt van RVS, dankzij de eigenschappen van het metaal. De kasten moeten veel kunnen doorstaan, zoals bijvoorbeeld weersinvloeden als wind en regen. Ondanks de blootstelling hieraan, moet de schakelkast nog goed blijven functioneren. De deuren, die in verschillende uitvoeren te verkrijgen zijn, moeten altijd geopend kunnen worden. En ook het slot moet uiteraard naar behoren blijven werken.

 

Gasverdeelkasten van RVS

RVS installatiekast op maatZoals we al noemden maken we bij Zador zo goed als alle buitenkasten van RVS. Zo ook gasverdeelkasten. Gasverdeelkasten zijn een ander type buitenkasten, die ook weer in verschillende uitvoeringen geleverd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een kantelkast of kasstation. Zowel de schakelkasten als gasverdeelkasten kunnen volledig op maat worden gemaakt. Ons complete assortiment aan buitenkasten vindt u hier.

RVS constructies

stalen screens winkelVoor wie groter denkt dan buitenkasten, komt al snel uit bij RVS maatwerk. Zo ontwerpen en produceren we ook complete RVS constructies voor branches in de maritieme sector, financiële sector, de retail en ook zelfs de zorgsector. Ook voor reclame- en display uitingen wordt er vaak een beroep gedaan op RVS maatwerk. Dit doordat we elk ontwerp kunnen realiseren en het materiaal vaak eenvoudig te monteren is, maar daarnaast wel tientallen jaren mee kan.

Meer RVS maatwerk?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in RVS maatwerk? Neem dan contact met ons op! Ons team van RVS specialisten helpt u graag verder.