RVS montagekasten op maat

22 februari 2016

Zador heeft als metaalbedrijf al ruim 70 jaar ervaring. Een product dat al ruim 25 jaar in ons assortiment zit zijn RVS montagekasten. Deze montagekasten maken we voor verschillende branches / sectoren. Om hoge productieaantallen en snelle doorlooptijden te kunnen garanderen voor onze klanten hebben we een aantal standaard modellen opgenomen in ons assortiment. Voor de watermanagement sector bijvoorbeeld, leveren we veel montagekasten waarvan het ontwerp al jaren meegaat. Maar door onze eigen ontwerp- en productieafdelingen, kunnen we ook RVS montagekasten helemaal op maat maken.

Type RVS montagekasten

Bij Zador kunnen we een vijftal maatvarianten van montagekasten produceren. Deze maatvarianten verschillen in afmetingen, maar er zijn meerdere mogelijkheden om deze kasten te ‘customizen’. Zo bieden we bij Zador een breed programma aan opties en mogelijkheden om de montagekast volledig naar wens te ontwikkelen en te produceren.

Soorten deuren voor montagekasten

Afhankelijk van de maatvariant die u kiest, heeft u de keuze uit verschillende deuren:

  • De steekdeur
  • 1-deur
  • 2-deurs
  • 3-deurs

De kasten zijn o.a. standaard voorzien van montagebord, tekeninghouder, espagnolet sluiting en deur uithouder. De RVS montagekasten zijn leverbaar in diverse RAL-kleuren en hoogte maten: S ( 770mm) M (1150mm) en L (1450mm). De kasten zijn in ongelijke compartimenten ingedeeld.

Voorbeelden van maatwerk RVS montagekasten

montagekast rvs 1 deur
RVS montagekast met een deurRVS montagekast met twee deuren

Meer weten over montagekasten?

Op de pagina ‘RVS Montagekasten’ vindt u een compleet overzicht van de opties en mogelijkheden in maatwerk. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten via 078-6170555.