RVS op maat

23 december 2015

Zador is gespecialiseerd in het werken met RVS voor allerlei soorten toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan complete RVS keukens, winkelrekken & displays, maar ook toegangszuilen. RVS is overal. En voor elke toepassing is weer een andere aanpak vereist. Met onze ruim 70 jaar ervaring weten we precies wat de mogelijkheden zijn van RVS. En die gaan nog verder dan je misschien zou denken. In dit artikel geven we enkele voorbeelden van RVS op maat.

RVS op maat voor keukens

Metaal in een industriële keuken barkrukkenRVS in huis is een trend van het moment. De industriële look van onbewerkt metaal mag weer. RVS wordt dan ook veel toegepast voor keukens. Het onderhoudsvrije materiaal leent zich prima voor de toepassing in keukens. Denk bijvoorbeeld aan het aanrechtblad, maar ook bijvoorbeeld handgrepen van de kastjes of de behuizing van de afzuigkap. Kortom, genoeg toepassingen van RVS in de keuken. Veel keukens zijn standaard te verkrijgen, maar wie iets unieks wil komt al snel uit op maatwerk. Omdat RVS een goed te bewerken materiaal is, is het goed te gebruiken voor de verschillende toepassingen in de keuken.

RVS toegangszuilen

We noemden het al eerder, RVS heeft ontelbare toepassingen. Zelfs voor bijvoorbeeld toegangszuilen. Denk bijvoorbeeld aan de entree van een parkeergarage. Hier staan doorgaans zuilen waar bestuurders hun kaartje kunnen pakken. Aan deze zuil zitten vaak slagbomen bevestigd. Deze zuilen worden over het algemeen van RVS gemaakt en in de gewenste kleur gespoten. Voor garages worden toegangszuilen vaak op maat gemaakt.

Winkelrekken & displays van RVS

metaal op maat winkelJe doet er waarschijnlijk elke week boodschappen, de supermarkt. Waar je misschien niet bij stil staat is dat bijna de hele supermarkt bestaat uit rekken van RVS. Voor elke winkel is een andere indeling vereist. En daarom maken we bij Zador ook vaak winkelrekken en displays van RVS op maat.

Meer RVS op maat?

Voor een completer overzicht van ons RVS op maat assortiment, kun je terecht op onze maatwerk pagina.