RVS reclameborden. Maak een blijvende indruk!

28 oktober 2015

rvsVoor veel bedrijven, winkeliers of andere is de uitstraling van hun pand belangrijk. Ga je voor klassiek, modern met bijvoorbeeld RVS materialen, of kies je voor hout? En hoe laat je het logo van het bedrijf zien?

De manier waarop je je bedrijf presenteert doet er toe. En dat begint vaak bij het logo. Zo kun je er voor kiezen je etalage, of de ruiten te beplakken. Maar maakt dat nou een blijvende indruk? Wij vinden van niet. En je klant waarschijnlijk ook niet. Nee, om echt goed voor de dag te komen, moet je laten zien dat je trots bent op het bedrijf. En dat je dat graag aan iedereen laat zien. RVS is een materiaal dat hier oneindig veel mogelijkheden voor biedt. We hebben een aantal inspirerende voorbeelden voor je gevonden!

Gesneden RVS letters

RVS is erg makkelijk te bewerken en daarmee ook in elke gewenste vorm te snijden. Zelfs dunne letters zijn mogelijk met RVS. Hieronder zie je een voorbeeld van een ‘yoghurtbar’. De moderne RVS letters hangen met een kleine afstand van de houten muur. Hierdoor valt het niet alleen erg op, de materialen steken ook erg mooi tegen elkaar af, wat een verzorgde en nette uitstraling geeft.

cdd1a113d42cd9673443b009a7a24ab0

Dikke RVS letters

Wil je echt een statement maken met je logo? Laat dan je logo uit een dikkere plaat RVS snijden, of laat ze 3D maken. Hiermee valt je logo erg op, zoals hieronder te zien met het logo van Canada. Daarbij is het logo gelijk erg robuust, waarmee het een groot oppervlak goed kan vullen. Ook hier kun je er voor kiezen de RVS letters met een afstand aan de muur te bevestigen, maar in dit geval is daar niet voor gekozen.

5700689ecd1632096aa42a8b1cae3220

RVS combineren met andere materialen

Het reclamebord hieronder van Red Oak Realty is een mooi voorbeeld van experimenteren met meerdere materialen. Zo is er gekozen om het logo uit RVS te snijden en dit te bevestigen op een roestige plaat. Door het contrast in de verschillende kleuren én materialen, steekt het logo mooi af. Het geeft een authentieke, maar toch ook moderne indruk!

RVS

 

Word creatief met RVS!

Wellicht had je eerdere voorbeelden wel al eens voorbij zien komen. Dat betekent niet dat je hier niet meer voor kan kiezen. Passen deze RVS reclameborden bij je bedrijf, kies er dan voor. Maar wil je echt iets anders? Denk dan net een stapje verder dan deze voorbeelden. Het voorbeeld hieronder laat zien dat er er nog zoveel meer mogelijk is met RVS!

98208debec862c01df492c61de79552e

 

Bron afbeeldingen: Pinterest