Orden uw vrachtwagen met RVS kisten

01 augustus 2018

Om meer ruimte op de vrachtwagen te creëren, bieden de zogenaamde RVS opbergkisten van Zador dé oplossing. Maar kunnen deze RVS kisten eigenlijk wel overal worden geplaatst? En voor welke doeleinden zijn de RVS vrachtwagen kisten te gebruiken? In dit artikel gaan wij dieper op het begrip ‘RVS kisten’ in.

Metaal- en RVS maatwerk

Om dieper op het begrip ‘RVS kisten’ in te kunnen gaan, bespreken wij eerst kort waar wij van Zador ons zoal mee bezighouden. Onze RVS opbergkisten zijn namelijk een voorbeeld van metaal- en RVS maatwerk. Zador is als metaalbedrijf al ruim 70 jaar actief in de metaalbewerking. Ooit zijn wij begonnen als een afvalbakkenproducent. Nu zijn wij uitgegroeid tot een totaalaanbieder in de metaalbewerking. Onze focus ligt op projectmatig en hoogwaardig werk van kleine tot middelgrote series.

RVS vrachtwagen kisten

Bij Zador worden de RVS vrachtwagen kisten zowel in kleine oplages als in grote oplages geproduceerd. Dankzij diverse machines, zoals bijvoorbeeld onze lasersnijmachine en onze lintzaagmachine, zijn wij in staat grotere oplages te produceren. Met korte doorlooptijden en behoud van kwaliteit gegarandeerd, ongeacht de omvang van uw wens. Door onze jarenlange ervaring en ons team van specialisten weten we precies hoe wij uw wensen kunnen omzetten in een passende oplossing.

RVS vrachtwagen kisten op maat

De RVS kisten kunnen op maat worden gemaakt. Dankzij dit maatwerk kunnen de RVS opbergkisten op diverse plekken worden geplaatst. Uiteraard afhankelijk van wat uw vrachtwagen qua plek te bieden heeft. Dus of dit nou de volledige lengte van de vrachtwagen is of achter de oplegger. Met onze RVS kisten kunt u uw vrachtwagen te allen tijde ordenen.

RVS kisten voor diverse doeleinden

De RVS kisten zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Wilt u ze gebruiken om uw gereedschap mee op te bergen? Of wilt u de opbergkisten gebruiken om daarmee misschien wel ander werkmateriaal te ordenen? Zodra u weet voor welke van deze doeleinden (of misschien wel een andere) u de RVS kisten wenst te gebruiken, bekijken wij als eerste de ruimtemogelijkheden van uw vrachtwagen. Vervolgens zal onze ontwerpafdeling een schets verzorgen, zodat u kunt zien hoe uw vrachtwagen inclusief RVS kist (of kisten) er straks uit komt te zien. Daarna zal de RVS opbergkist op maat worden gemaakt. Door deze manier van werken bent u snel voorzien van meer ruimte op uw vrachtwagen en kunt u deze ordenen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze RVS kisten en wilt u er ook een op maat bestellen? Of heeft u misschien vragen met betrekking tot offertes, verkooporders of levertijden? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst!