Staal frame op maat: dit zijn onze mogelijkheden

10 augustus 2021

Staal frame op maat

Stalen frames zijn al jaren ongekend populair in uiteenlopende branches en toepassingen. Een staal frame is sterk en wordt dan ook vaak gebruikt als dragende constructie in binnen- en buitenruimten. Naast het gebruik van staal voor een constructie, zien we het materiaal steeds vaker zichtbaar terug. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een staal frame in een industrieel interieur of als display in de retail. Met het juiste gereedschap kan staal op maat worden vermaakt, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. In dit artikel lichten wij een aantal toepassingen uit die Zador voor u kan vervaardigen.

Een staal frame op maat maken, hoe doen wij dat?

Door de toenemende vraag in staalbewerking op maat, heeft Zador zich door de jaren heen gespecialiseerd in maatwerk. In onze fabriek werken wij met CNC gestuurde machines die volgens de CAD-CAM methode produceren. Uiteenlopende aanvragen voor staalbewerking kunnen hierdoor op een zo efficiënt mogelijke wijze worden verwerkt. Bij Zador staan wij daarnaast garant voor een hoogwaardige afwerking. Het is niet voor niets, dat klanten uit sectoren als de petrochemie, de zorg en de maritieme sector ons al jaren weten te vinden als betrouwbare partner in staalbewerking. Wilt u een staal frame op maat laten maken? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Dit zijn de mogelijkheden met een staal frame op maat:

Door onze gespecialiseerde productietechnieken, zijn de mogelijkheden voor het op maat maken van een staal frame eindeloos. Zo vervaardigen wij niet alleen stalen constructies en halffabricaten, maar behoort ook het op maat maken van een staal frame als eindproduct tot de mogelijkheden. Een staal frame zien we, bijvoorbeeld, steeds vaker terug in het interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stalen afscheidingswand bij u thuis, of aan een wijnrek of bar in een horecagelegenheid. Uw staal frame kan door Zador eenvoudig op maat worden gemaakt. Onderdeel van ons maatwerk is ook een keuze in de afwerking. Zo is er de mogelijkheid om een afwerking met glanzende of matte verf te kiezen in een kleur naar keuze, maar kunnen wij het staal ook afwerken met een olie voor een meer natuurlijke look. De specialisten van Zador hebben ruime ervaring in uiteenlopende opdrachten betreffende staalbewerking en voorzien u graag van een advies op maat. Ook het vervaardigen van een ontwerp behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u een idee en bent u benieuwd naar de haalbaarheid van uw project? Niets is onmogelijk! Wij denken graag met u mee. Om de mogelijkheden te bespreken, neemt u vrijblijvend contact met ons op.