Staalbewerking voor horecagelegenheden: wat kunnen wij voor u betekenen?

15 mei 2019

Staal is het helemaal in interieurland. En de goede eigenschappen van staal maken het een perfecte grondstof voor spullen in uw horecagelegenheid. Maar natuurlijk wilt u het ook gezellig houden, dus u zoekt de perfecte balans tussen mooie producten, praktisch nut en betaalbaarheid. Onze staalbewerking voor horecagelegenheden biedt ook voor u kansen. Combineer praktisch en design met elkaar en ontdek de kansen die staal u te bieden heeft!

Waarom staal?

Staal is een mooi materiaal om diverse producten van te maken. Vermoedelijk kent u het vooral uit de keuken. Roestvrijstaal, ook wel RVS genoemd, is een materiaal dat daar veel te vinden is. Aanrechtbladen, wasbakken, prullenbakken, kasten, in de gemiddelde horecakeuken is het roestvrij staal niet aan te slepen. Dat komt omdat het een duurzaam materiaal is dat weinig onderhoud nodig heeft. Bovendien is het perfect te reinigen en dat is in de horeca misschien wel de belangrijkste eigenschap. Maar de bewerking van staal is ook eenvoudig en dat biedt voor horecagelegenheden meer kansen. Niet alleen voor de hygiënische ruimtes, maar ook meubilair en deuren en kozijnen kunnen ook in staal worden uitgevoerd.

Staal in uw horecagelegenheid

Buiten al deze praktische voordelen, is staal ook gewoon een mooi materiaal om te zien. U kunt dus op veel meer plekken in uw etablissement staal gebruiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een op maat gemaakt wijnrek bij uw bar? Ook barrekken en andere scheidingsrekken zijn gemakkelijk te maken van staal. En natuurlijk maken wij ook graag stalen meubilair voor uw horeca inrichting. Dat kan gaan om kasten die in het klantengedeelte van uw horecagelegenheid staan, maar ook het meubilair dat die klanten gebruiken kan voor een deel of als geheel van staal zijn. Staal is gemakkelijk te bewerken, rvs lassen is een bewerking die zorgt voor veel gebruiksdoeleinden binnen uw zaak. Ook in combinatie met andere materialen is staal goed te gebruiken, mogelijk wilt u alleen de tafelpoten of stoelpoten in uw uitspanning vervangen. Dat kan gewoon, wel zo duurzaam toch?

Meer weten over staalbewerking voor de horeca?

We denken graag met u mee over de mogelijkheden van toepassing van staal in uw bedrijf. Staal is zowel binnen als buiten te gebruiken, de toepassingen zijn haast eindeloos. U heeft zelf misschien al de nodige wensen en eisen, wij denken graag met u mee over een passend ontwerp daarbij. Neemt u eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag!