Staalbewerking voor retail winkelinrichting: 4 voorbeelden

25 september 2019

De mogelijkheden van het gebruik van staal zijn eindeloos. Niet alleen in de horeca, maar ook in de retail branche wordt er steeds vaker gekozen voor de toepassing van stalen producten. Zo wordt een retail winkelinrichting tegenwoordig bepaald door het gebruik van staal en de afwerking ervan. Het fijne aan staal is dat het een onderhoudsarm materiaal is. Door staal te bewerken, kunnen producten op maat worden gemaakt, die vervolgens voor tal van verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. In dit artikel beschrijven wij vier voorbeelden van staalbewerking voor een retail winkelinrichting.

1. Stalen deuren en kozijnen

Een van onze eerste voorbeelden van staalbewerking voor een retail winkelinrichting is het voorbeeld van stalen deuren en kozijnen. Uitermate geschikt voor een klassiek, maar ook voor een modern interieur. Het is een trend om stalen deuren en kozijnen voor een retail winkelinrichting te gebruiken, waardoor er momenteel een grote vraag naar deze producten is. Wanneer u van plan bent stalen deuren en/of kozijnen voor uw inrichting te gebruiken, kunt u bij ons van Zador terecht voor deuren en kozijnen die voorzien zijn van een afwerking met een glanzende of geoliede oppervlak en met een robuuste of rauwe afwerking, waarbij de lasnaden nog goed zichtbaar zijn. De stalen deuren en kozijnen worden door ons op maat gemaakt en naar het door uw gewenste design ontworpen, zodat deze passen binnen uw retail winkelinrichting. Ieder interieur is immers anders. Tevens kunnen wij voor u de plaatsing van de stalen deuren en/of kozijnen verzorgen.

2. Stalen frames

Een ander voorbeeld van staalbewerking voor een retail winkelinrichting zijn onze stalen frames. U kunt hierbij denken aan (voor met name de horeca) een bar en wijnrekken, maar ook (voor een retail winkelinrichting) aan scheidingswanden en stalen frames ter decoratie. Wanneer u gaat voor stalen frames voor uw retail winkelinrichting, kunt u bij Zador kiezen uit op maat gemaakte stalen frames met bijvoorbeeld een glanzende zwart geverfde afwerking, een matte afwerking of een afwerking met een geoliede gloed. Iedere afwerking geeft uw retail winkelinrichting vanzelfsprekend een ander uiterlijk.

3. Stalen meubilair

Nog een voorbeeld is het voorbeeld van stalen meubilair. Wij van Zador beschikken over een eigen productieafdeling, waardoor wij staal op maat kunnen maken voor iedere toepassing. Als het aankomt op meubilair, kunnen wij – geheel naar uw wensen op het gebied van ontwerp en afwerking – stalen tafel- en/of stoelpoten vervaardigen. Hetzelfde verhaal geldt overigens ook voor stalen kasten.

4. Stalen plantenbakken

Ons laatste voorbeeld van staalbewerking voor een retail winkelinrichting is het voorbeeld van stalen plantenbakken, die ook nog eens verrijdbaar zijn. Standaard worden onze stalen plantenbakken gemaakt van verzinkte staalplaat, die vervolgens afgewerkt worden met een poedercoating in een door u gewenste ral kleur. Wilt u liever stalen plantenbakken met een industriële uitstraling? Ook daarvoor kunt u bij Zador terecht. Naast een uitvoering van warmgewalste plaat afgewerkt in olie, kunt u bij ons ook kiezen uit cortenstaal (COR-TEN-staal) en RVS als materiaal.

Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt in staalbewerking en wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw retail winkelinrichting? Neem dan gerust contact met ons op.