Onze stalen deuren en kozijnen gepubliceerd in Lifestyle Dordrecht Wonen!

12 september 2018

Zador heeft een grote diversiteit aan producten in het assortiment. Van RVS buitenkasten tot RVS afvalbakken, van RVS keukens tot kisten voor op vrachtwagens. Zador is gestart als een afvalbakkenproducent maar is inmiddels uitgegroeid tot een totaalaanbieder met als specialisatie het werken met RVS voor allerlei soorten toepassingen. Een van die toepassingen waar RVS heel goed past zijn de stalen kozijnen en deuren. En dat het werk opvalt blijkt wel uit de recente publicatie in Lifestyle Dordrecht Wonen!

Ontwikkelingen binnen Zador

Zador is van origine afvalbakkenproducent. In de loop der jaren heeft Zador zich ontwikkeld tot een totaalaanbieder van allerhande producten gemaakt van metaal. Het machinepark maakt het mogelijk om metaal op maat te verwerken. In overleg ontstaan producten op maat en naar de wensen van de klant. En dan gaat het niet meer alleen om buitenkasten en afvalbakken. Steeds vaker ontstaat contact over wensen ten aanzien van het exterieur en interieur van onder meer detailhandel, horeca, de maritieme wereld en van particulieren. Van keukens, winkelrekken, plantenbakken en wijnrekken, alles is mogelijk. Sinds enige tijd is het ook mogelijk om stalen deuren en kozijnen op maat te laten maken.

Zador in Lifestyle Dordrecht Wonen

De stalen deuren en stalen binnen kozijnen die Zador maakt trekken de aandacht. En niet alleen bij de contacten van Zador. Zo heeft het glossy magazine Lifestyle Dordrecht Wonen, dat vier maal per jaar verschijnt, hier onlangs een artikel aan gewijd. Lifestyle Dordrecht is een magazine dat is opgericht om te laten zien dat Dordrecht meer is dan de stad waar je langs rijdt op de A16. En Zador, gevestigd in Dordrecht, is trots om met de stalen deuren en kozijnen een mooie plek te hebben in het magazine.

Stalen deuren en stalen binnen kozijnen in Lifestyle Dordrecht Wonen

Maatwerk stalen deuren en kozijnen

Stalen deuren en stalen kozijnen zijn tijdloos. Ze passen zowel binnen een modern als een klassiek interieur. Elk interieur is anders. De ontwerpen voor de stalen deuren en kozijnen worden op maat gemaakt. Zo kunnen ze voor elk interieur én in elk gewenst design gemaakt worden. De afwerking kan verschillen van glanzende of geölied oppervlak, tot rauw en robuuste afwerking, waarbij de lasnaden nog goed zichtbaar zijn. Zador ontwerpt niet alleen stalen kozijnen en deuren op maat maar kan deze ook bij u plaatsen. Deze kozijnen en deuren maakt Zador voor horeca, retail en particulieren.

stalen deuren en stalen kozijnen

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaand artikel of wilt u meer informatie over stalen kozijnen en deuren? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag en denken met u mee!