Stalen deuren; de diverse mogelijkheden

20 december 2017

In ieder pand zijn deuren te vinden. Van houten deuren, opdekdeuren tot glazen deuren . Naast deze materialen is het ook mogelijk om deuren van staal te maken. Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt maar de mogelijkheden van staal zijn groot. Juist omdat er zo veel mogelijk is, past het bij ieder interieur. Of dat nu in een woonhuis is, een winkel of een restaurant. Zador B.V. kan altijd een stalen deur maken die past bij uw wensen. Wat zijn de mogelijkheden? 

1. Past bij ieder interieur

Stalen deuren passen zowel goed binnen een klassiek als modern interieur. De trend van stalen deuren en kozijnen zorgt voor een grote vraag naar deze producten. Het geeft een speciale uitstraling aan de ruimte en een wat industriële look. De combinatie met glas zorgt voor veel lichtinval. Overigens is het gebruik van staal bij deuren en kozijnen niet iets van de laatste jaren. Ook vele huizen uit de jaren rond 1920 hebben stalen kozijnen en frames. Staal kan op verschillende manieren bewerkt worden. De afwerking kan verschillen van een glanzend of geolied oppervlak, tot een rauwe en robuuste afwerking, waarbij de lasnaden nog goed zichtbaar zijn. Net wat past bij de uitstraling die u wenst. Stalen deuren gecombineerd met glas zijn een mooie afscheiding tussen twee ruimtes. U heeft keuze uit diverse soorten stalen handgrepen, scharnieren en profielen. Dit maakt dat stalen deuren passen bij zowel ruimtes met een moderne inrichting als bij een nostalgische architectuur.

2. Op maat gemaakt

Zador maakt stalen deuren op maat. In overleg met u bedenkt, ontwerp én plaatst Zador stalen deuren en kozijnen. Stalen deuren passen goed in de horeca, winkels en bij u thuis. Het maatwerk betekent dat de deuren altijd passen bij uw interieur. De bewerking van het staal bepaalt uiteindelijk de uitstraling van de deur. Geen maat of wens is te gek. Ook combinaties met andere materialen zijn mogelijk.

interieur met stalen deuren en ramen

3. Uw deuren plaatsen

Wij denken met u mee en maken uw deuren op maat. Maar wij nemen u ook de plaatsing uit handen. Onze experts komen bij u in uw onderneming of bij u thuis en zorgen ervoor dat zij de deuren op de juiste wijze plaatsen. Omdat de deuren vaak gecombineerd worden met glas moet dat zorgvuldig gebeuren. Zodat het glas en het stalen frame niet beschadigen. Bovendien moet de stalen deur soms ook in een stalen frame geplaatst worden. Zador verzorgt de plaatsing van uw stalen deuren zo dat u er geen omkijken naar heeft.

Denkt u over stalen deuren of heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaand artikel vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u meer wilt weten over andere toepassingen van RVS. We adviseren u graag en denken met u mee!