NIEUW: Stalen producten in ons assortiment

12 september 2016

stalen frames bar

Op onze nieuwspagina leest u vaak over interessante ontwikkelingen in onze branche, maar ook projecten waar we met trots aan hebben gewerkt. Ook ontwikkelingen rondom Zador delen we graag met u. Zo hebben we sinds kort nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Al deze producten hebben één ding gemeen; staal. Het gebruik van staal zien we steeds vaker terug in horeca gelegenheden, maar ook bij particulieren thuis. We kunnen dus gerust spreken van een trend. Een trend waar we prima op kunnen inspelen met onze ervaring als metaalbewerkingsbedrijf. Wat er precies nieuw is, leest u in dit artikel.

Staal is hot

Het mooie van staal is dat er heel veel mee mogelijk is. Zo kunt u kiezen voor een robuuste, industriële uitstraling. Of juist strak en modern. In het interieur van hotels, restaurants en woningen is dit dus prima te combineren met staal. Veel stalen werken moeten op maat gemaakt worden, omdat elke wens anders is. Denk bijvoorbeeld aan een bar of wijnrek in een wijnbar. Of raamkozijnen in een historisch appartement. Allemaal uiteraard geen probleem bij Zador.

Voorbeelden van staalbewerking


Enkele voorbeelden van de mogelijkheden van staal die we hebben opgenomen in ons assortiment zijn:

Meer staal op maat?

Zoals u kunt lezen zijn de mogelijkheden met staalbewerking eindeloos. Bij Zador kunt u terecht voor advies, ontwerp én plaatsing van stalen frames en/of producten. Op de productenpagina vindt u tevens enkele inspirerende voorbeelden van onze recente projecten.

Neemt u voor meer informatie over stalen product gerust contact met ons op!