Waarom een wijnrek van zwart staal een must is voor elke horecazaak!

13 april 2022

Een wijnrek van zwart staal in jouw horecazaak

Als je een horecazaak hebt weet je hoe belangrijk het is om met trends mee te gaan. Je bezoekers komen niet alleen voor de heerlijke hapjes en drankjes die je serveert, maar willen een totaalbeleving. Een mooie inrichting is dan onmisbaar. Een trend die we de laatste jaren enorm zien groeien is een industriële inrichting. Een strakke inrichting met stoere materialen, zoals metaal, trekken hierbij direct de aandacht. Deze trend maakt metaalbewerking in de horeca dan ook enorm populair. Met metaalbewerking op maat is er enorm veel mogelijk. Een wijnrek van zwart staal is hier een mooi voorbeeld van. Eigenlijk is een wijnrek van zwart staal voor elke horecazaak een must. Ben je benieuwd waarom? Dat leggen we je natuurlijk graag uit.

Eenvoudig in te passen in je huidige interieur

Als horecaondernemer kun je niet met elke trend meegaan. Je wilt de authenticiteit van je horecazaak bewaren, maar tegelijkertijd wil je ook niet achterblijven. Het toevoegen van enkele opvallende eyecatchers in je interieur is dan een goede tussenweg. Een zwart stalen wijnrek is echt zo’n eyecatcher. Met een wijnrek op maat past het rek uitstekend in je huidige interieur. Je kiest zelf welke afwerking goed bij jouw interieur past. Zo past een stalen wijnrek in een industrieel ingericht pand, maar net zo goed in een minimalistisch, modern of zelfs klassiek interieur. Besluit je de rest van je inrichting over een paar jaar toch te veranderen? Het stalen wijnrek blijft altijd goed passen, welke kant je ook opgaat.

Weinig moeite voor een groots effect

Het uiterlijk van een zwarte stalen wijnrek is natuurlijk een belangrijke reden om voor zo’n wijnrek te kiezen, maar dat is zeker niet de enige reden. Staal is een fijn materiaal om in je horecazaak te hebben. Het materiaal is erg onderhoudsarm, waardoor je er amper omkijken naar hebt. Heeft er een fles wijn gelekt of is er ergens anders mee geknoeid? Geen enkel probleem! Je maakt het staal heel makkelijk schoon. Bovendien gaat het wijnrek jaren mee. En doordat het zo goed te combineren is met diverse stijlen, hoef je niet bang te zijn dat je er snel op uitgekeken raakt.

Jouw eigen praktische ontwerp

Efficiëntie en gebruiksgemak zijn belangrijk in je horecazaak. Jij wilt zo makkelijk en snel mogelijk al je klanten kunnen bedienen. Als jij een wijnrek van zwart staal laat ontwerpen, heb je zelf veel in de hand. Hoe hoog en breed moet het wijnrek worden? En welke indeling is voor jou en je medewerkers praktisch? Jij weet wat er in de praktijk werkt, waardoor het wijnrek helemaal afgestemd wordt op jouw wensen. Zo wordt het wijnrek nog meer een aanwinst.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij ook graag een zwart stalen wijnrek in je horecazaak? Neem dan snel contact met ons op. We bespreken graag jouw wensen en ontwerpen en plaatsen het zwart stalen wijnrek waar jij nog jaren plezier van hebt!