Zo zorgt u voor een nette afwerking in de winkel

24 mei 2017

In de detailhandel worden materialen als staal en RVS steeds vaker toegepast. Deze materialen passen mooi bij een strakke en natuurlijke uitstraling. Winkels kiezen ook voor staal en roestvrij staal omdat het goed te combineren is met diverse inrichtingen en het afgewerkt kan worden op maat. Zo is het goed mogelijk om in iedere winkel een nette afwerking op maat en passend bij de huisstijl te creëren. Wat zijn de mogelijkheden?

Inrichting

De inrichting van een winkel is erg belangrijk. Omdat de juiste inrichting kan zorgen voor het goede gevoel bij de consument. De inrichting helpt de klant bij het bepalen waar hij of zij naar kijkt of naar toe gaat, bij de routing in de winkel. Een goede routing ondersteunt het aankoopproces van de klant. De inrichting speelt dus een rol in de verkoopcijfers. Materiaal als staal en roestvrij staal is goed te verwerken tot een passende inrichting in iedere winkel. Zo kan ieder product op de juiste manier gepresenteerd worden.

De inrichting van Intratuin

Stalen frames

Een stalen frame kan een mooie transparante afscheiding zijn om de winkel optisch te verdelen. Ook kunnen stalen frames ter decoratie in een winkel geplaatst worden. Zo heeft u een echte blikvanger in uw winkel. De mogelijkheden van stalen frames zijn groot, in uitvoering en ontwerp en in afwerking. Het is mogelijk om uw eigen stalen frame te (laten) ontwerpen zodat u precies die uitstraling krijgt die past bij uw winkel.

stalen screen op maat

Deuren

In de detailhandel is het zaak om op te vallen. Om in het winkelbeeld gezien te worden. Het allerbelangrijkst zijn natuurlijk de producten die verkocht worden. Maar om klanten te trekken is het belangrijk dat ze uw winkel zien en weten te vinden. De winkelpui moet dus niet standaard zijn maar opvallen in het rijtje dat de klant ziet. Deuren spelen een rol in de uitstraling van de winkel. Stalen deuren passen goed binnen een klassiek, maar ook een modern interieur. Gecombineerd met glas zorgt het voor een mooie transparante ‘look’ in het winkelinterieur, zowel bij de entree als in de winkel zelf.

stalen deur in een café

RVS behuizing

In de detailhandel maakt men steeds meer gebruik van televisieschermen waar de consumenten informatie over winkel of producten kan zien. Bovendien is het kassasysteem vaak een computer. Het is belangrijk dat de snoeren hiervan op een goede manier zijn weggewerkt. Dat is niet alleen voor de veiligheid. Ook de uitstraling speelt hier een rol. Als er veel losse snoeren zichtbaar zijn, staat dat rommelig en onoverzichtelijk. Een RVS behuizing kan uitkomst bieden. In deze behuizing kan een en ander verwerkt worden. Op een manier dat het uit het zicht is, maar nog wel gemakkelijk toegankelijk als het nodig is. Want het is belangrijk dat eventuele aanpassingen gemakkelijk gedaan kunnen worden. Met een RVS behuizing rondom kassameubel, kozijn of in etalages slaat u twee vliegen in een klap.

rvs behuizing

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!