Over Metaalbedrijf Zador

Ruim 70 jaar is Zador actief in de metaalwaren en vindt zijn start als afvalbakkenproducent net na de WOII. Het assortiment groeide door de jaren heen evenals het volume. Rond 2010 heeft Zador zijn koers verlegd en is het zich gaan inzetten op groei als totaalaanbieder met de focus op projectmatig en hoogwaardig werk van kleine tot middelgrote series.

Metaalbedrijf in Dordrecht

stalen frames scheiding wand

Klanten kiezen voor Zador omdat wij meedenken in de ontwikkelingsfase en hier voldoende engineering mogelijkheden en -capcaiteit hebben, daarnaast is Zador sterk in het maken van eindproducten doordat het machinepark breed is uitgerust. Als onder één dak : van ontwerp, ontwikkeling tot een gepoedercoat product!

Metaalbedrijf certificeringen

Vanaf 1997 produceert ZADOR onder ISO 9001. De beheersing over de interne processen uiten zich in een kwalitatieve en efficiënt werkende ontwikkelingsafdeling, werkvoorbereiding en productie met als doel flexibiliteit en leveringsbetrouwbaarheid voor onze klanten.

Naast bovengenoemd kwaliteitskenmerk is Zador ook ISO 14001 gecertificeerd. Het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied is in onze ogen een must! Vanuit ons MVO-beleid staan wij voor duurzaam ondernemerschap. Naast de focus van goed ondernemerschap op het gebied van welzijn en respect voor de mens en
maatschappij, maakt Zador zich hard voor activiteiten die een positieve bijdrage voor hebben op natuur en milieu.

Via verkoop@zador.nl kunt uw alle documentatie omtrent beleidsverklaringen, certificaten en gedragscode opvragen.