Plaat- en buislasersnijden in Oss

CNC Plaat- en buislasersnijden in Oss

Onze CNC plaat- en buislasersnijmachines zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor we in staat zijn om met uiterste precisie en snelheid te werken. CNC lasersnijmachines staan bekend om hun hoge precisie, waardoor we complexe vormen en patronen kunnen snijden zonder enige afwijking. Zowel plaat- als buismaterialen kunnen gesneden worden, waardoor we veelzijdig zijn in onze productiecapaciteiten. Dankzij de geavanceerde technologieën kunnen we sneller produceren, wat resulteert in kortere doorlooptijden voor onze klanten. De nauwkeurige snijtechniek zorgt voor minimaal materiaalverlies, wat kostenefficiënt is en beter voor het milieu. Onze CNC machines zijn geautomatiseerd, wat betekent dat we met minder menselijke tussenkomst kunnen werken, wat de consistentie en kwaliteit van de producten ten goede komt.

Machines voor plaatwerk lasersnijden:

We beschikken over geavanceerde machines voor plaatwerk lasersnijden, zoals de Durma HD-F 3015 IV met Rapid Tower 3015 (H) 10 posities, en de Bystronic Bysprint Pro 3015 met Bytrans 3015 standaard. Deze machines hebben een capaciteit voor plaatmateriaal van 3000x1500mm. We kunnen diverse materiaalsoorten snijden, waaronder staal, roestvast staal (RVS), en aluminium.

Machine voor buislasersnijden:

Voor buislasersnijden maken we gebruik van de Durma buislaser HD-TC 60170. Deze machine heeft een capaciteit voor buizen met een afmeting van ø20mm tot ø170mm en vierkante kokerprofielen van 120x120mm. Ook hier kunnen we staal, roestvast staal (RVS), en aluminium verwerken.

Doordat Zador alle faciliteiten onder één dak heeft, kunnen we een snelle en efficiënte metaalproductie garanderen. Van het lasersnijden van plaatmateriaal tot poedercoaten in diverse RAL-kleuren, alles gebeurt onder strikt toezicht van onze vakmensen. Elk gefabriceerd product wordt zorgvuldig geassembleerd en verpakt voor transport, waardoor het direct klaar is voor levering aan onze klanten. Dit maakt Zador de ideale partner voor metaalbewerking in de regio Oss, die klaar staat om elk project van concept tot realisatie te brengen.