One-Stop-Shop voor metaalwewerking in Capelle aan den IJssel

One-Stop-Shop in Capelle aan den IJssel

Bij Zador bieden we een uitgebreide, geïntegreerde service op het gebied van metaalbewerking. Als dé One-Stop-Shop in Capelle aan den IJssel nemen we het complete productieproces uit handen, van het eerste ontwerp tot en met de eindproductie. Onze diensten zijn ideaal voor bedrijven die zoeken naar betrouwbare metaalbewerking in Capelle aan den IJssel en omstreken.

Ontwerpen

In onze One-Stop-Shop werken we nauw samen met onze klanten om hun ideeën te realiseren. Onze ingenieurs zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van metaalproducten die niet alleen voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten, maar ook geoptimaliseerd zijn voor efficiënte productie. Zador is uw partner in Capelle aan den IJssel voor maatwerkoplossingen in metaalbewerking.

Produceren

Na de goedkeuring van het ontwerp en prototypes, begint de productiefase in onze metaalbewerkingsfaciliteit. Ons uitgebreide machinepark in Capelle aan den IJssel omvat geavanceerde apparatuur zoals een poedercoatstraat en diverse lasersnijmachines. Doordat Zador alle faciliteiten onder één dak heeft, kunnen we een snelle en efficiënte metaalproductie garanderen. Van het lasersnijden van plaatmateriaal tot poedercoaten in diverse RAL-kleuren, alles gebeurt onder strikt toezicht van onze vakmensen.

Elk gefabriceerd product wordt zorgvuldig geassembleerd en verpakt voor transport, waardoor het direct klaar is voor levering aan onze klanten. Dit maakt Zador de ideale One-Stop-Shop voor metaalbewerking in de regio Capelle aan den IJssel, die klaar staat om elk project van concept tot realisatie te brengen.

Waar kunnen wij jou mee helpen?